keskiviikko 21. elokuuta 2019

Tietopyyntö ARX-talon peruskorjauksesta ja muuttamisesta yläkouluksi


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee ARX-talon peruskorjaus ja muutos yläkouluksi -rakennushankkeen kilpailuttamista. Hankkeen tarkoituksena on saneerata nykyisin ARX-talona tunnettuun entiseen teollisuusrakennukseen toimivat ja terveelliset tilat Lyseon yläkoulun tarpeisiin. Rakennus on valmistunut useassa osassa vuosina 1910–1966 ja nykyiseen toimisto- ja kulttuurikäyttöön tilat on saneerattu 1980-luvulla.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Tämä tietopyyntö julkaistaan ennen varsinaisen tarjouspyynnön julkaisemista, jotta varmistetaan kohteen onnistunut kilpailutus, turvalliset ja terveelliset oppimistilat sekä teknisesti laadukkaan lopputuloksen mahdollistava saneeraus. Hankinta tulee olemaan EU-kynnysarvon ylittävä.

Alustavan aikataulun mukaan kilpailutus käynnistyisi syyskuun puolessa välissä 2019 ja rakennustyöt alkaisivat tammikuun alussa 2020. Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään olemaan yhteydessä sähköpostilla osoitteeseen satu.kari(at)hameenlinna.fi lähiaikoina ja viimeistään 2.9.2019 mennessä. Viestin aiheeksi voi laittaa ARX-TALON PERUSKORJAUS JA MUUTOS YLÄKOULUKSI.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tiedon julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä ilmoitus ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti