Saavutettavuusseloste


Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://hmlhankinnat.blogspot.fi (avautuu uuteen ikkunaan) ja on laadittu/päivitetty 22.2.2022. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila


Ei täytä kriittisiä saavutettavuusvaatimuksia.

Ei-saavutettava sisältö


Kohtuuton rasite.

Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi on suunnattu erityisesti yrityksille. Blogi on luotu Blogger-blogipalveluun, jolloin saavutettavuus on riippuvainen ko. blogipalvelusta. Tekstit blogissa ovat vapaamuotoisempia kirjoituksia ja Hämeenlinnan kaupungin hankintoja koskevat viralliset tiedot ovat muissa verkkopalveluissa, kuten kaupungin omilla verkkosivuilla.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi


Sähköpostilla: hankinnat(at)hameenlinna.fi

Valvontaviranomainen


Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot


Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi (avautuu uuteen ikkunaan)
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000

Teemme jatkuvasti työtä saavutettavuuden parantamiseksi


Digipalveluistamme on tehty saavutettavuusarviointi:
https://www.hameenlinna.fi/hallinto-ja-talous/tietoa-hameenlinnasta/tietosuoja-ja-oikeudet/saavutettavuusseloste/ (avautuu uuteen ikkunaan)

Olemme sitoutuneet digipalveluiden saavutettavuuden parantamiseen:
https://www.hameenlinna.fi/hallinto-ja-talous/tietoa-hameenlinnasta/tietosuoja-ja-oikeudet/saavutettavuusseloste/ (avautuu uuteen ikkunaan)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti