keskiviikko 9. syyskuuta 2020

Tule kuuntelemaan Hämeenlinnan hankinta-aamua etäyhteydellä 17.9.


Hämeenlinnan hankinta-aamu järjestetään tällä kertaa etäyhteydellä, koronavirustilanteesta johtuen. Hämeen Yrittäjien järjestämässä tapahtumassa pääset kuulemaan neuvoja julkisiin hankintoihin osallistumisesta ja saat tietoa Hämeenlinnan kaupungin tulevista hankinnoista. Hankinta-aamuun 17.9. klo 8-9 voit ilmoittautua tämän linkin kautta 14.9. mennessä.

Hankinta-aamussa puhumassa Hämeenlinnan Yrittäjien puheenjohtaja, Hämeenlinnan kaupungin hankintapäällikkö ja Hämeen Yrittäjien hankintaneuvoja. Pääsetpä osallistumaan hankinta-aamuun tai et, kannattaa tutustua Suomen Yrittäjien Yritykselle bisnestä hankinnoista -oppaaseen ja Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille -ohjeeseen.

Hankinta-aamussa keväällä 2019 kaupungin hankintapäällikkö kertoi, että hyvä hankinta ei synny ”neljän seinän sisällä”, kuten ei myöskään hyvä tarjous. Ole itse aktiivinen ja ota asioista selvää sekä seuraa säännöllisesti mm. Hankinnat ja Hämeenlinna -blogia, Tarjouspalvelu- ja Pienhankintapalvelu-portaaleita, HILMA-ilmoituskanavaa sekä kaupungin verkkosivuja. Kuvituskuva. Kuva: Aapo Korte.

Lähde:
Hämeen Yrittäjien verkkosivut (9.9.2020)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti