torstai 6. helmikuuta 2020

Hae julkisten hankintojen näköalapaikalle! Strategia- ja kehittämispalvelut etsii hankinta-asiantuntijaa


Jos omaat kehittävän ja ratkaisukeskeisen työotteen, hyvät yhteistyö- ja viestintätaidot, olet oma-aloitteinen sekä sinulla on julkisten hankintojen osaamista ja ymmärrystä digitaalisuuden tuomista mahdollisuuksista hankinnoissa, niin hae Hämeenlinnan kaupungin strategia- ja kehittämispalveluihin hankinta-asiantuntijaksi.

Kaupungin työllisyyspalvelut hakee ostopalveluiden ja hankinnan kehittämisestä innostunutta määräaikaista hankinta-asiantuntijaa Teemme yhdessä! -työllisyyden palveluiden ja hankintojen kehittämisen ESR-hankkeeseen 2020–2021. Hankkeessa kehitetään Hämeenlinnan seudun kuntien (Hämeenlinna, Hattula ja Janakkala) työllisyyden ostopalveluita ja niiden hankintaa yhdessä henkilöstön ja kehittäjäasiakkaiden kanssa.

Kyseessä on näköalapaikka julkisten hankintojen maailmaan organisaatiossa, jossa hankintatoimen kehittäminen on jatkuvaa ja palkittua. Hae julkisten hankintojen näköalapaikalle! Työpaikkailmoitus on Sarastia Rekryn verkkosivuilla täällä. Haku päättyy torstaina 20.2. klo 15.

Onko julkinen hankinta tylsää? Ei ole, vaan se on yksi mielenkiintoisimmista töistä ja siinä oppii koko ajan uutta. Ja vaikka julkisia hankintoja säännellään paljon, ei arkipäivän huumoria tarvitse unohtaa. Kuva: Aapo Korte.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti