tiistai 25. helmikuuta 2020

Keskustelu- ja tiedotustilaisuus lapsiperheiden kotipalvelun ja päivystyksellisen kotipalvelun palvelusetelin käyttöön siirtymisestä


HUOM! Peruuntuneen tilaisuuden tilalle järjestetään keskustelu- ja tiedotustilaisuus Teams-työtilassa.

Hämeenlinnan kaupunki on ottamassa käyttöön lapsiperheiden kotipalvelun ja päivystyksellisen kotipalvelun palveluseteliä. Palveluseteli on vaihtoehto kunnan tuottamalle palvelulle ja sen tarkoitus on lisätä asiakkaan valinnanvapautta. Lapsiperheiden kotipalvelu on sosiaalihuoltolain (1301/2014, 19 §) mukaista sosiaalipalvelua. Palvelu painottuu pienten lasten perheisiin. Kutsumme mahdollisia palvelusetelituottajia keskustelemaan palvelusetelimalliin siirtymisestä, palvelukuvauksesta, sääntökirjasta ja palvelusetelin arvosta.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Kotipalvelu on yhdessä perheen ja yhteistyötahojen kanssa tehtävää vanhemmuuden ja arjessa selviytymisen tukemista ja perheen omien voimavarojen vahvistamista. Tukeminen tapahtuu opastamalla perhettä lasten- ja kodinhoidossa sekä vahvistamalla arjen taitoja. Kotipalvelun tarkoituksena on vahvistaa tuen saantia lasten ja lapsiperheiden pulmiin ja ongelmiin varhaisessa vaiheessa. Tilapäinen lapsiperheiden kotipalvelu auttaa perheen yllättävissä tilanteissa.

Tilaisuus on 2.6.2020 klo 12.00-13.30. Tilaisuus järjestetään Teams-työtilassa. Palveluntuottajia pyydetään ilmoittautumaan 25.5.2020 mennessä sähköpostilla osoitteeseen leena.parvela(at)hameenlinna.fi.

Tiedotus- ja keskustelutilaisuus järjestetään etäyhteyksin Teams-työtilassa poikkeustilanteen takia! Ilmoittautuneille lähetetään linkki Teams-työtilaan. Ilmoita yrityksen nimi ja Y-tunnus sekä yhteyshenkilö yhteystietoineen. Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti