maanantai 1. elokuuta 2022

Nyt voit tarjota muuttopalveluita tai pikatulkkauspalvelua – useita muitakin kilpailutuksia käynnissä


Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia muuttopalveluista tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Sopimuskumppaneiksi valitaan 3-6 tarjoajaa (jos hyväksyttävissä olevia tarjouksia on vähemmän, voidaan valita 1-2 tarjoajaa). Kyseessä on puitejärjestely, jossa sopimuskausi on neljä vuotta.

Muuttopalveluiden hankinnan tavoitteena on riittävä määrä ammattitaitoisia muuttopalveluiden sopimuskumppaneita, jotta jokainen muutto pystytään toteuttamaan edullisesti ja luotettavasti sekä muuton erityispiirteet huomioiden.

Yksi viime vuosien isoimmista muutoista oli Hämeenlinnan pääkirjaston muutto, joka liittyi pääkirjaston peruskorjaukseen. Kuvassa vietetään uuden pääkirjaston avajaisia. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia myös pikatulkkauspalvelusta pikatulkkaussovelluksen kautta tarjouspyyntöasiakirjojen mukaisesti. Sopimuskumppaneiksi valitaan 3-4 tarjoajaa (jos hyväksyttävissä olevia tarjouksia on vähemmän, voidaan valita 1-2 tarjoajaa). Kyseessä on puitejärjestely, jossa sopimuskausi on neljä vuotta.

Pikatulkkauspalvelun hankinnan tavoitteena on saada tilaajan käyttöön pikatulkkaussovellus, joka on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja luotettava. Hankinnan tavoitteena on myös se, että pikatulkkauspalvelu palvelee nopeasti ja luotettavasti pikatulkkausta vaativissa tilanteissa ja että pikatulkkauspalvelu palvelee vähintään niillä kielillä, joita tilaaja eniten tarvitsee.

Kummankin hankinnan tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa, jota kautta tarjoukset jätetään.

Portaalissa on käynnissä myös muita kilpailutuksia, kuten polannemurskain (laite), lumilinko, aura kuorma-autoon, mielenterveyskuntoutujien asumispalvelut, Verkatehtaan Radiotalon vesikaton peruskorjaus, Hämeenlinnan ruutukaavakeskustan alueurakka ja varavoimalaite.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti