torstai 4. maaliskuuta 2021

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan tarjouspyyntö julkaistu


Hankintailmoitus ja tarjouspyyntö koskien koululaisten aamu- ja iltapäivätoimintaa on nyt julkaistu. Tarjouspyyntöasiakirjat löytyvät Tarjouspalvelu-portaalista. Hankinta on jaettu neljään osakokonaisuuteen.

Sopimuskumppaniksi valitaan yksi tarjoaja jokaiseen osakokonaisuuteen ja korkeintaan yksi tarjoaja varalle jokaiseen osakokonaisuuteen. Tarjoaja voi tarjota korkeintaan kahta eri osakokonaisuutta ja tarjoaja voi tulla valituksi palveluntuottajaksi korkeintaan kahdessa eri osakokonaisuudessa.

Mahdolliset kysymykset tarjouspyynnöstä tulee esittää Tarjouspalvelu-portaalin kautta 18.3.2021 klo 12 mennessä. Tarjousten jättämisen määräaika on 1.4.2021 klo 12. Tarjoajien on tarvittaessa tarkistettava ajankohdat hankintailmoituksesta ja tarjouspyyntöasiakirjoista.

Koululaisten aamu- ja iltapäivätoiminnan kilpailutus on jaettu neljään osaan, jotka ovat keskustan alue, itäinen alue, läntinen alue ja ruotsinkielinen ryhmä. Miemalan koulu kuuluu keskustan alueeseen. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

HUOM!


Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjous kannattaa jättää ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista). Hankintayksikön kokemuksen mukaan on valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä (oikeuskäytäntö on äärimmäisen tiukka siinä, että myöhästyneet tarjoukset on suljettava pois tarjouskilpailusta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti