maanantai 17. tammikuuta 2022

Haluaisitko olla tuottamassa Hämeenlinnan kaupungille rekrytointipalveluja?


Olemme tekemässä Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa! Näin ollen haluamme, että tässä tietopyynnössä kuvattu mahdollinen tuleva hankintammekin tulee olemaan Suomen paras. Siihen tarvitsemme avuksi toimijoita, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Kaikki tässä tietopyynnössä olevat tiedot ovat alustavia, joten ne eivät sido Hämeenlinnan kaupunkia mitenkään.

Hankinnan alustava kuvaus


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee rekrytointipalveluiden kilpailuttamista kevään 2022 aikana. Rekrytointipalvelut ovat kaupungin työntekijäystävällisen rekrytointiprosessin olennainen osa. Rekrytointipalveluihin liittyy tärkeänä osana erityisesti työnhakijoille näkyvä rekrytointijärjestelmä.

Kaupungin henkilöstömäärä vuonna 2022 on noin 3500 ja rekrytointeja on noin 400 per vuosi. Vuonna 2023 kaupungin henkilöstömäärä on noin 1900 ja rekrytointeja on arviolta noin 180 per vuosi.

Hankinnan alustavat tavoitteet


Hankinnan tavoitteena on saada Hämeenlinnan kaupungin käyttöön monipuoliset ja joustavat rekrytointipalvelut. Palveluihin liittyy rekrytointijärjestelmä, joka on helppokäyttöinen, tietoturvallinen ja luotettava, ja jonka mobiilikäyttö on mahdollista.

Hankinnan tavoitteena on myös Hämeenlinnan kaupungin työnantajakuvan kehittäminen nykyiseltä hyvältä tasolta erinomaiselle tasolle rekrytointipalveluiden osalta. Tähän vaikuttaa ennen kaikkea se, miten työnhakijat kokevat rekrytointiprosessin ja -järjestelmän.

Ilmoittautuminen


Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle sähköpostilla osoitteeseen mervi.kangasniemi(at)hameenlinna.fi 1.2.2022 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä pyydetään toimittamaan tietoa toimijan rekrytointipalveluista ja -järjestelmästä.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Muun muassa tietopyyntöjä koskeva tietosuojaseloste löytyy kaupungin tietosuojaselosteiden joukosta.

Muut tiedot


Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa eli hankintaa ei välttämättä toteuteta.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti