tiistai 7. syyskuuta 2021

Kanta-Hämeen liikennöinnin täydentävä tarjouskilpailu käynnissä


Hämeenlinnan kaupunki kilpailuttaa parhaillaan Kanta-Hämeen liikennöintiä täydentävänä tarjouskilpailuna. Kuljetukset ovat muun muassa kuntien SHL- ja VPL-kuljetuksia. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa (https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna), jota kautta tarjoukset jätetään. Tarjousaika päättyy 6.10.2021 klo 9.00.

Hämeenlinnan kaupunki kilpailuttaa hankinnan myös muita tilaajaosapuolia koskien. Hankinnan tilaajaosapuolet ovat Hämeenlinnan kaupungin lisäksi Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä, Hattulan kunta, Hausjärven kunta, Janakkalan kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Lopen kunta, Riihimäen kaupunki ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Sopimuskumppaneiksi valitaan kaikki hyväksyttävissä olevan tarjouksen tehneet tarjoajat. Sopimuskauden kesto on 30.6.2022 saakka. Sopimuskauden on tarkoitus alkaa mahdollisimman pian hankintapäätöksen saatua lainvoiman (tavoite 1.11.2021).

HUOM! Tarjoajille korostetaan sitä, että tarjous kannattaa jättää ajoissa (esimerkiksi 1-2 arkipäivää ennen tarjousten jättöajan umpeutumista). Hankintayksikön kokemuksen mukaan on valitettavan yleistä, että kun tarjouksen lähettäminen jätetään viimeiseen hetkeen, niin teknisestä tms. tarjoajasta johtuvasta syystä tarjouksen lähettäminen ei usein onnistukaan määräaikaan mennessä (oikeuskäytäntö on äärimmäisen tiukka siinä, että myöhästyneet tarjoukset on suljettava pois tarjouskilpailusta).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti