torstai 14. kesäkuuta 2018

Tietopyyntö Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalveluista


Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Kaupunki suunnittelee Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelujen kilpailuttamista. Alustava aikataulu on se, että uusi toimija tuottaisi ravintolapalvelut Raatihuoneella vuoden 2019 alusta alkaen. Hämeenlinnan kaupunki etsii hämäläistä ruokakulttuuria kunnioittavaa ravintolapalvelun ammattilaista, joka palvelee kokonaisvaltaisesti kaupungin vieraita ollen samalla oikeutettu pyörittämään Raatihuoneen tiloissa omaa tilausravintolaa.

Hämeenlinnan Raatihuone on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön. Kokoustiloissa on nykyaikainen, täydellinen kokoustekniikka. Raatihuone varataan pääsääntöisesti kaupungin sisäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja suhdetoiminnan tilaisuuksiin sekä harkinnanvaraisiin erityisestä syystä talossa pidettäviin yhteistyökumppaneiden arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin.

Hankintaan liittyen järjestetään hankinnasta kiinnostuneille toimijoille yhteinen infotilaisuus Raatihuoneen (Raatihuoneenkatu 15, 13100 Hämeenlinna) valtuustosalissa 8.8.2018 klo 13.00. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua 3.8.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen konsernipalvelut(at)hameenlinna.fi. Korkeintaan kaksi henkilöä / toimija.

Jos toimija ei pääse paikalle infotilaisuuteen, mutta on kiinnostunut hankinnasta, voi kiinnostuksen ilmoittaa lähettämällä yhteystiedot sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi.

Kaikkiin sähköpostiviesteihin aiheeksi RAATIHUONEEN RAVINTOLAPALVELUT.

Tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntö / markkinakartoitus löytyy HILMA-ilmoituskanavasta täältä.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen, infotilaisuuteen ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti