torstai 5. heinäkuuta 2018

Tietopyyntö Engelinrannan pilaantuneen maaperän in situ -kunnostuksesta


Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee Engelinrannassa sijaitsevien pilaantuneiden maa-alueiden kunnostusta orgaanisten haitta-aineiden osalta in situ -menetelmin.

Hankintayksikkö järjestää vuoropuhelutilaisuuden 21.8.2018 kello 13-15. In situ -kunnostuksesta kiinnostuneiden markkinatoimijoiden tulee ilmoittautua 13.8.2018 klo 12 mennessä liitteenä 3 olevalla lomakkeella. Tietopyynnön liitteet ovat kaupungin verkkosivuilla täällä. Ilmoittautumislomakkeessa on ohje täytetyn lomakkeen toimittamisesta hankintayksikölle. Osallistujien määrä rajataan enintään kahteen henkilöön / yritys.

Vuoropuhelutilaisuudessa on tarkoitus selvittää markkinoilla olevien yritysten tarjontaa, hinnoittelumalleja, resursseja sekä parasta toimintatapaa mahdollisessa kilpailutuksessa.

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö ja kutsu markkinavuoropuheluun. Hämeenlinnan kaupungin tässä ilmoitetut tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä eivät ole hankintayksikköä sitovia mahdollisessa hankintamenettelyssä. Tietopyyntö on julkaistu HILMA-ilmoituskanavassa täällä.

Vuoropuheluun osallistuvalta toimijalta edellytetään kykyä toimittaa kohteeseen soveltuva kustannustehokas ja teknisesti toteuttamiskelpoinen in situ -kunnostusmenetelmä orgaanisten haitta-aineiden pitoisuuksien pienentämiseen maaperässä kaupungin suunnittelemassa aikataulussa. Menetelmän teho orgaanisten haitta-aineiden pitoisuuksien vähentämisessä on voitava osoittaa aiemmilla referensseillä ja tutkimustuloksilla. Menetelmällä on voitava vähentää orgaanisista haitta-aineista aiheutuvia ympäristö- ja terveysriskejä kohdealueella, eikä menetelmä saa aiheuttaa merkittävää haittaa ympäristölle tai alueen nykyisille toiminnoille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti