perjantai 5. huhtikuuta 2019

Tietopyyntö lomituspalveluista – Infotilaisuus hankinnasta 25.4.2019


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee lomituspalveluiden kilpailuttamista alla olevilla osa-alueilla. Alustava aikataulu on se, että uusi toimija / uudet toimijat tuottavat lomituspalvelut syyskuusta 2019 alkaen. Kaupungin maatalous- ja lomituspalveluista on kerrottu kaupungin verkkosivuilla.

Osa-alueet (osakokonaisuudet) ovat seuraavat:
  • Osa-alue 1: Hämeenlinnan kaupunginosista Hauho, Tuulos ja Lammi
  • Osa-alue 2: Hattula ja Janakkala sekä Hämeenlinnan kaupunginosista Kalvola, Renko ja kanta-Hämeenlinna
  • Osa-alue 3: Hausjärvi, Riihimäki ja Hyvinkää
  • Osa-alue 4: Loppi, Karkkila ja Vihti 

Hankinnasta kiinnostuneille toimijoille järjestetään yhteinen infotilaisuus Skogsterin talossa, Seminaaritila Andersissa (Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna) torstaina 25.4.2019 klo 13. Tilaisuuteen tulee ilmoittautua Kaisa Tyrnille osoitteeseen kaisa.tyrni(at)hameenlinna.fi maanantaihin 22.4.2019 klo 9 mennessä.

Kuva: Hämeenlinnan kuvapankki

Tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntö / markkinakartoitus löytyy HILMA-ilmoituskanavasta.

Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen, infotilaisuuteen ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti