maanantai 24. helmikuuta 2020

Ateria-, puhtaanapito- ja kiinteistöpalvelut – Vaikuttavuus keskiössä!


Olemme tekemässä Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa! Näin ollen haluamme, että tässä tietopyynnössä kuvattu tuleva hankintammekin tulee olemaan Suomen paras. Siihen tarvitsemme avuksi toimijoita, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee ateria-, puhtaanapito- ja kiinteistöpalveluiden kilpailuttamista tulevina vuosina. Kilpailutukset tultaneen toteuttamaan alueittain: (1) Kalvola ja Renko, (2) Hauho, Lammi ja Tuulos, (3) Hämeenlinnan kantakaupunki / itä sekä (4) Hämeenlinnan kantakaupunki / länsi. Aluejako on alustava.

Hankinnan alustavana tavoitteena on kilpailuttaa ateria-, puhtaanapito- ja kiinteistöpalvelut siten, että tavoitellaan vaikuttavuutta (tarkentuu myöhemmin).

Alustava aikataulu on, että ensimmäistä aluetta koskeva hankintailmoitus julkaistaisiin tammikuussa 2021 ja että sopimuskausi alkaisi elokuussa 2021. Hankinta on mahdollisesti EU-kynnysarvon ylittävä palveluhankinta tai kansallisen kynnysarvon ylittävä muun erityisen palvelun hankinta (tarkentuu myöhemmin).

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi 10.4.2020 mennessä. Sähköpostiviestissä pyydetään ilmoittamaan toimijan nimi ja Y-tunnus sekä yhteyshenkilö suorine yhteystietoineen. Viestissä pyydetään myös ilmoittamaan osallistumisesta infotilaisuuteen, josta on tietoa alla. Viestin aiheeksi pyydetään laittamaan ATERIA-, PUHTAANAPITO- JA KIINTEISTÖPALVELUT.

Hankinnasta kiinnostuneille toimijoille järjestetään yhteinen infotilaisuus. Infotilaisuus järjestetään Hämeenlinnan Raatihuoneen (Raatihuoneenkatu 15) valtuustosalissa keskiviikkona 29.4.2020 klo 9.00 alkaen (kestäen korkeintaan kaksi tuntia). Tilaisuuteen saa osallistua kultakin toimijalta korkeintaan viisi henkilöä. Infotilaisuudessa esitetty materiaali lähetetään jälkikäteen sähköpostilla tietopyyntöön vastanneille.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankintaa tultaneen käsittelemään Hämeenlinnan kaupunginhallituksessa syksyllä 2020. Tällöin viimeistään otetaan kantaa esimerkiksi siihen, jaetaanko hankinta alueiden sisällä osiin ja jos jaetaan, niin minkälaisiin osiin. On myös mahdollista, että tulevissa kilpailutuksissa voi jättää osatarjouksia ja/tai kokonaistarjouksia ja lopuksi parasta kokonaistarjousta verrataan parhaisiin osatarjouksiin.

Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti