keskiviikko 22. syyskuuta 2021

Onko yrityksellänne tarjota sähköisen allekirjoituksen järjestelmä?


Olemme tekemässä Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa! Näin ollen haluamme, että tässä tietopyynnössä kuvattu mahdollinen tuleva hankintammekin tulee olemaan Suomen paras. Siihen tarvitsemme avuksi toimijoita, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Kaikki tässä tietopyynnössä olevat tiedot ovat alustavia, joten ne eivät sido Hämeenlinnan kaupunkia mitenkään.

Hankinnan alustava kuvaus


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee sähköisen allekirjoituksen järjestelmän kilpailuttamista vuonna 2022.

Kaupungilla on tällä hetkellä käytössä Visma X-Sign (arvio sähköisten allekirjoitusten määrästä vuodessa on noin 2500-3500). Lisäksi kaupungilla on käytössä Cloudia Kilpailutus- ja Cloudia Sopimus -järjestelmissä sähköinen allekirjoitus, jota tuleva kilpailutus ei koske. Tuleva kilpailutus ei myöskään koske viranhaltijapäätösten sähköistä allekirjoitusta.

Hankinnan alustavat tavoitteet


Hankinnan tavoitteena on monipuolinen ja Hämeenlinnan kaupungin tarpeet mahdollisimman hyvin täyttävä sähköisen allekirjoituksen järjestelmä, joka on myös hinnaltaan kilpailukykyinen.

Ilmoittautuminen


Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle Tarjouspalvelu-portaalin (https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna) kautta 6.10.2021 mennessä täyttämällä pyydetyt tiedot.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Muun muassa tietopyyntöjä koskeva tietosuojaseloste löytyy kaupungin tietosuojaselosteiden joukosta.

Muut tiedot


Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa eli hankintaa ei välttämättä toteuteta.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti