perjantai 21. tammikuuta 2022

Kiinteistönhoitopalvelut ja ulkoalueiden hoito – Hämeenlinnan itäisen alueen kilpailutus käynnissä


Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia kaupungin tilapalveluiden hallinnoimien kaupungin itäisen alueen kiinteistöjen kiinteistönhoitoa ja -huoltoa sekä ulkoalueiden hoitoa koskevista palveluista tarjouspyyntöasiakirjojen mukaan. Hankintaan sisältyvät päivystys- ja hälytysvalvomopalvelut. Lisäksi hankintaan sisältyvät talotekniset määräaikaishuollot ja tarkastukset sekä pienkorjaukset. Kohteet ovat pääosin kouluja, päiväkoteja, kirjastoja, ym. julkisia kiinteistöjä. Kiinteistöjä on tarjouspyynnön julkaisuhetkellä 61 kappaletta, kokonaispinta-alaltaan yhteensä noin 97 000 neliömetriä.

Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa, jota kautta tarjoukset jätetään. Tarjousaika päättyy 7.3.2022 klo 12.00.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tarjouspyynnön mukaan ”Kiinteistönhoitopalveluiden tavoitteena on, että kiinteistöt ovat energiatehokkaita, olosuhteiltaan terveitä ja käyttötarkoitukseensa soveltuvia. Palvelutoiminnassa tärkeää ovat kustannustehokkuus, optimoitu laatutaso ja hyvä loppuasiakastyytyväisyys. Tavoiteltu toimintamalli tulee rakentumaan yhteistyössä palveluntuottajan kanssa kumppanuusperiaatteilla siten, että toiminta on jatkuvasti kehittyvää, toiminnan tulokset ovat läpinäkyviä ja palveluntuottajan henkilöstö viihtyy työssään. Edellä esitetyt asiat muodostavat Tilaajan tavoitteet ja tahtotilan sopimukselle.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti