maanantai 11. huhtikuuta 2022

Maakunnallinen mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja tuetun asumisen hankinta


Kanta-Hämeen kunnat ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä kilpailuttavat mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen, tavallisen palveluasumisen ja tuetun asumisen palvelut kevään tai alkukesän 2022 aikana.

Hämeenlinnan kaupunki on julkaissut hankintaan liittyvän tietopyynnön/markkinavuoropuhelukutsun virallisessa julkisten hankintojen HILMA-palvelussa.

Tavoitteena on hankkia yli 18-vuotiaille mielenterveyskuntoutujille heidän tarpeidensa mukaista tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tuettua asumista sekä intervallijaksoja. Sopimuskauden suunniteltu pituus on kaksi vuotta + optio yksi vuosi + optio yksi vuosi tai kaksi optiovuotta. Sopimuskausi alkaa 1.11.2022.

Kiinnostuneita palveluntuottajia kutsutaan osallistumaan hankintaan liittyvään keskustelutilaisuuteen 5.5.2022 klo 12-14. Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Ilmoittautuminen tapahtuu sähköpostilla liisa.lepola(at)hameenlinna.fi 26.4.2022 mennessä.

Teams-linkki löytyy HILMAn tietopyynnöstä. Toivomme, että tilaisuuteen osallistuu 1-2 henkilöä/palveluntuottaja.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tilaajakunnat eivät maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia tahoja. Kaupungin tavoitteena on lähettää palvelukuvausluonnos ennen tilaisuutta tilaisuuteen ilmoittautuneille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti