perjantai 20. lokakuuta 2023

Hämeenlinnan kaupungilla on useita dynaamisia hankintoja, joihin pääsee mukaan melkein milloin tahansa


Olet ehkä tottunut tarjouskilpailuihin, joissa kilpailun hävinneet joutuvat odottamaan seuraavaa kilpailutusta useamman vuoden. Tai olet pahimmillaan jättänyt tarjouksen myöhässä, jolloin tarjouksesi on suljettu pois tarjouskilpailusta ja joudut odottamaan seuraavaa kilpailutusta useamman vuoden.

Dynaamiset hankinnat ovat tästä poikkeus, koska niihin pääsee mukaan melkein milloin tahansa. Kannattaa kuitenkin muistaa, että hyväksytyksi palveluntuottajaksi pääseminen ei vielä tarkoita sitä, että yritykseltäsi tehtäisiin tilauksia.

Dynaamisia hankintoja on pääasiassa kahdenlaisia: dynaaminen hankintajärjestelmä, joka on hankintalain mukainen menettely, sekä dynaaminen pienhankinta, joka on kevyempi nimenomaan pienhankintoihin tarkoitettu menettely.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Kiinnostaisiko yritystäsi jokin seuraavista dynaamisista hankinnoista?


Osoitteessa https://hankintasampo.fi/tyollisyyspalvelut/ on useita työllisyyspalvelujen ja muita dynaamisia pienhankintoja. Työllisyyspalvelujen hankintoja ovat Työhön paluun tueksi -palvelu (yritykset + 3. sektori), Koutsi -palvelu 2023, Yrittäjän asenne -palvelu 2023, Siisti koti 2023 ja Duunissa oppien -palvelu. Työnohjauspalveluita koskien osallistumishakemuksia voi jättää elokuuhun 2024 saakka. Video- ja valokuvauspalveluita koskien osallistumishakemuksia voi jättää heinäkuuhun 2024 saakka.

Osoitteesta https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna löytyy puolestaan henkilökuljetusten (ns. ylivuotoajoneuvot) dynaaminen hankintajärjestelmä. Siinä hankintavaihe kestää joulukuuhun 2029 saakka ja saman ajan on mahdollista jättää osallistumishakemuksia. Henkilökuljetukset, joita ei saada muuta kautta hoidettua, kilpailutetaan järjestelmän sisällä hyväksytyn osallistumishakemuksen jättäneiden liikenteenharjoittajien kesken.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti