perjantai 11. lokakuuta 2024

Infotilaisuus Hämeenlinnan alueen oppilaskuljetuksista ja Kyläpussista


Hämeenlinnan kaupunki on valmistelemassa hankintaa koskien Hämeenlinnan alueen henkilökuljetuksia. Alkuvuoden 2025 aikana kilpailutetaan mahdollisesti seuraavat kuljetukset: Lammin alueen koulukuljetukset ja Kyläpussi, Hauhon alueen koulukuljetukset, Kalvolan koulukuljetukset ja Kyläpussi sekä Hämeenlinnan kantakaupungin koulukuljetukset.

Hämeenlinnan kaupunki on valmistelemassa kilpailutusta yllä mainituista palveluista, minkä vuoksi järjestetään markkinavuoropuhelu/infotilaisuus keskiviikkona 23.10.2024 klo 10-11.30 Teams-sovelluksella. Tilaisuutta ei nauhoiteta.

Ennakkokysymyksiä hankintaan liittyen voitte lähettää sähköpostitse osoitteeseen koulukuljetukset(at)hameenlinna.fi.

Markkinavuoropuheluun pystytte osallistumaan tästä linkistä.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan kutsu markkinavuoropuheluun/infotilaisuuteen. Markkinavuoropuhelun tarkoituksena on kartoittaa markkinoita ja saada tietoa, jotta hankinta voidaan toteuttaa mahdollisimman tarkoituksenmukaisesti.

Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei sido palveluntuottajaa tarjouskilpailuun osallistumiseen eikä ole myöskään sen edellytys. Kaikki markkinavuoropuhelun aikana esitetyt suunnitteilla olevaa hankintaa koskevat tiedot ja vaatimukset ovat vielä alustavia ja ne voivat muuttua. Hankinnan kohdetta ja/tai aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua.

Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti