maanantai 8. lokakuuta 2018

Tarjouspyyntö tilintarkastuspalveluista


Tarjouspyyntö Hämeenlinnan kaupungin tilintarkastuspalveluista on julkaistu. Tarjouspyyntöasiakirjat ja linkki hankintailmoitukseen ovat kaupungin verkkosivuilla täällä.

Hankinnan kohteena ovat tilintarkastuspalvelut Hämeenlinnan kaupungille ja sen konserniin kuuluville tytäryhteisöille, kunkin yhteisön ominaispiirteet huomioiden. Sopimuskausi käsittää tilivuodet 2019–2022 ja optiona tilivuodet 2023–2024. Tilaaja päättää erikseen kirjallisesti optiokauden käytöstä tai käyttämättä jättämisestä. Tilaajalla on oikeus tarkistaa sopimusta sote- ja maakuntauudistuksen toteutuessa siltä osin kuin se vaikuttaa tilattavien palvelujen määrään. Kuvassa Hämeenlinnan kaupungintalo. Kuva: Aapo Korte.

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset on lähetettävä 29.10.2018 klo 9.00 mennessä sähköpostilla osoitteisiin hankinnat(at)hameenlinna.fi JA paivi.salmen(at)hameenlinna.fi. Kysymysviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava Tilintarkastuspalveluita koskevat kysymykset.

Tarjous liitteineen tulee jättää 16.11.2018 klo 9.00 mennessä sähköpostilla osoitteisiin hankinnat(at)hameenlinna.fi JA paivi.salmen(at)hameenlinna.fi. Tarjousviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava Tilintarkastuspalveluiden tarjous.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti