keskiviikko 21. marraskuuta 2018

Ohjeet tarjoajille on uudistettu


Hämeenlinnan kaupungin ohjeistus tarjoajille on osittain uudistettu sähköisen kilpailutusjärjestelmän käyttöönoton myötä. Enää ei ole erillistä Näin täytät ESPD-lomakkeen -ohjetta. Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille -ohjeeseen on lisätty tietoa Tarjouspalvelu- ja Pienhankintapalvelu-portaaleista sekä tilaajavastuulain mukaisista asiakirjoista. Ohjeen viimeisellä sivulla on EU-hankintojen tarjouskilpailuihin osallistuvia tarjoajia varten tietoa ESPD-lomakkeesta ja rikosrekisteriotteista.

Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille -ohje löytyy täältä: www.hameenlinna.fi/hankinnat/.

Näin teet tarjouksen Hämeenlinnan kaupungille -ohjeen uudistetussa versiossa on huomioitu Tarjouspalvelu- ja Pienhankintapalvelu-portaalit. Tarjoajien on hyvä tiedostaa se, että portaaleista löytyvät monipuoliset ohjeet ja käyttövinkit, joita kannattaa myös hyödyntää. Kuvaa klikkaamalla saat sen näkymään suurempana.

Sekä tarjoajien että Hämeenlinnan kaupungin etu on, että tarjouksia ei jouduttaisi sulkemaan pois tarjouskilpailuista, vaan että kaikki tarjoukset pääsisivät mukaan tarjousten vertailuun. On kuitenkin tilanteita, joissa hankintayksiköllä (esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungilla) on velvollisuus sulkea tarjous pois tarjouskilpailusta. Erityisesti tällaisten tilanteiden välttämiseksi kaupunki on laatinut ohjeistuksen tarjoajille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti