perjantai 22. maaliskuuta 2019

Tietopyyntö maa- ja kiviaineksista – Suunnitteilla dynaaminen hankintajärjestelmä


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee maa- ja kiviainesten hankintaa koskevan dynaamisen hankintajärjestelmän kilpailuttamista. Tietopyyntö on julkaistu HILMA-ilmoituskanavassa.

Dynaamisesta hankintajärjestelmästä on kerrottu hankintalain 49-52 §:ssä. Hankintalain 49 §:ssä on todettu mm. seuraavasti: ”Dynaamisella hankintajärjestelmällä tarkoitetaan täysin sähköistä hankintamenettelyä tavanomaisille ja markkinoilla yleisesti saatavilla oleville hankinnoille. Hankintamenettely on kestonsa ajan avoin kaikille soveltuvuusehdot täyttäville toimittajille.” Yksi keskeinen ero puitejärjestelyyn verrattuna on se, että dynaamiseen hankintajärjestelmään voi päästä mukaan missä tahansa vaiheessa, kun taas puitejärjestelyyn voi päästä mukaan vain silloin kun se kilpailutetaan.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee dynaamisen hankintajärjestelmän perustamista infran rakentamisen ja kunnossapidon tarpeeseen. Järjestelmän sisäisillä tarjouskilpailuilla on tarkoitus hankkia kiviaineksia, niihin liittyviä kuljetus- ja kuormauspalveluita, sekä kiviainesten jalostamiseen liittyviä palveluita. Tästä hankinnasta kiinnostuneita pyydetään ilmoittamaan yrityksen virallinen nimi sekä yhteyshenkilö ja yhteyshenkilön yhteystiedot 1.4.2019 mennessä osoitteeseen jere.takala(at)hameenlinna.fi. Hämeenlinnan kaupunki varaa mahdollisuuden harkintansa mukaan pyytää ilmoittautuneita toimittajia erikseen keskustelutilaisuuteen tai olla järjestämättä tällaista tilaisuutta. Kyseessä on markkinakartoitus, eivätkä annetut tiedot sido ketään osapuolta.

Hämeenlinnan kaupunki järjestää tähän hankintaan liittyvän infotilaisuuden 3.4.2019 Hämeenlinnassa. Tarkemmat tiedot tilaisuudesta toimitetaan hankinnan kuvauksen mukaisesti kiinnostuksensa ilmaisseille toimittajille.

Tämä ei ole hankintailmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan tietopyyntö ja kutsu markkinavuoropuheluun. Hämeenlinnan kaupungin tässä vaiheessa ilmoittamat tiedot hankinnasta tai hankintamenettelystä eivät ole hankintayksikköä sitovia mahdollisessa hankintamenettelyssä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti