sunnuntai 3. maaliskuuta 2019

Miten jätän tarjouksen Pienhankintapalvelu-portaalissa?


Hämeenlinnan kaupungin tarjouskilpailuissa käytetään sähköistä kilpailutusjärjestelmää. Pienhankintojen tarjouskilpailut julkaistaan Pienhankintapalvelu-portaalissa, josta löytyvät hankinta-asiakirjat.

Pienhankintapalvelu-portaali on osoitteessa https://pienhankintapalvelu.fi/hameenlinna. Seuraavassa on ns. rautalankaohje tarjouksen tekemisestä portaalissa:
  1. Tarjoaja rekisteröityy portaaliin, minkä jälkeen tarjoaja pääsee kirjautumaan sisälle portaaliin
  2. Tarjoaja valitsee tarjouspyynnön, johon aikoo jättää tarjouksen
  3. Perustiedot-välilehdellä tarjoaja näkee tiivistelmän tarjouspyynnöstä sekä koko tarjouspyynnön ja kaikki tarjouspyynnön liitteet (tarjoajan vastuulla on lukea kaikki asiakirjat huolellisesti läpi)
  4. Kysymykset ja vastaukset -välilehdeltä tarjoajat näkevät tarjouskilpailusta esitetyt kysymykset vastauksineen siltä osin kuin hankintayksikkö on niihin vastannut (tarjoajan vastuulla on lukea kaikki kysymykset ja vastaukset huolellisesti läpi)
  5. Tarjoaja täyttää Soveltuvuusvaatimukset-välilehden ja lataa mahdollisesti vaaditut asiakirjat
  6. Tarjoaja täyttää Hankinnan kohde -välilehden ja lataa mahdollisesti vaaditut asiakirjat
  7. Tarjoaja lähettää tarjouksen Lähetä tarjous -välilehdeltä (lähetetty tarjous sitoo tarjoajaa tarjousten avaamisen jälkeen) 

Pienhankintapalvelu-portaaliin tarvitsee rekisteröityä vain kerran. Samalla käyttäjätunnuksella pystyy jättämään tarjouksia sekä Hämeenlinnan kaupungille että muille hankintayksiköille. Kuvakaappaus julkaistu Cloudia Oy:n luvalla.

HUOM! Muista lähettää tarjous ennen tarjousten jättämisen määräajan umpeutumista. Jos et ole täyttänyt kaikkia pakollisia tietoja, et pääse lähettämään tarjousta. Huolehdi, että saat portaalista kuittauksen tarjouksen lähettämisestä.

Tarjousta voi korjata niin kauan kuin tarjousaikaa on jäljellä! Jos et ole lähettänyt tarjousta, on se yhtä kuin myöhästynyt tarjous. Huomioi tarjousta laatiessasi Kysymykset ja vastaukset -välilehdellä ilmoitetut tiedot.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti