torstai 16. toukokuuta 2019

Pienhankinnat ja pk-yritykset Kiipulassa 4.6. – Vielä ehtii ilmoittautua!


Hattulan kunta, Hämeenlinnan kaupunki, Janakkalan kunta ja Linnan Kehitys Oy järjestävät yhteistyössä tilaisuuden, jonka pääpaino on pienhankinnoissa ja pk-yrityksissä. Tilaisuus on Kiipulassa (Kiipulantie 507, Turenki) Janakkalassa 4.6. klo 17-20.

Maksutonta tilaisuutta maustaa kahvitarjoilu klo 16.30 alkaen. Jos haluat tietää, miten saat osasi hankinnoista, ilmoittaudu mukaan 21.5. mennessä (ilmoita samalla mahdollinen erityisruokavalio): ria.laurila(at)janakkala.fi.

Tilaisuuden ohjelma:


Klo 16.30 Kahvitarjoilu ja verkostoitumista

Klo 17.00 Tee tarjous oikein
Miksi hyvä tarjous ei synny neljän seinän sisällä? Miten laatia tarjous oikein ja mitä liitteitä siihen tarvitaan? Aapo Korte, Hämeenlinnan kaupungin hankintapäällikkö

Klo 17.30 Innostu julkisista hankinnoista
Sanna Kronström, Hankintakumppanit Oy. Sanna on ratkaisukeskeinen optimisti ja intohimoinen hankintalain puolustaja. Sanna kirjoittaa suosittua Hankintaturisti-blogia ja on julkisiin hankintoihin ja sopimusoikeuteen erikoistunut juristi.

Klo 18.30 Älä mokaa näissä
Tärkeimmät neuvoni hankintoihin osallistuville yrityksille. Sanna Kronström

Tarjouksen tekemiseen oikein auttavat mm. nämä neljä keskeistä ohjetta. Ne ovat hyödyllisiä kaiken kokoisissa julkisissa hankinnoissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti