torstai 23. toukokuuta 2019

Suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella – Ilmoittakaa kiinnostuksenne!


Hämeenlinnan kaupunki (Terveyspalvelut / Suun terveydenhuolto) suunnittelee suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella kilpailuttamista. Alustava aikataulu on se, että kilpailutuksella valittu palveluntuottaja tuottaisi päivystyksen 1.1.2020 alkaen.

Yksi Hämeenlinnan kaupungin hammashoitoloista on Viipurintien terveysasemalla. Suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys on Kanta-Hämeen keskussairaalassa Hämeenlinnassa. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksessä on kyse hammaslääkäri-hammashoitajapalveluista. Väestön määrä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella on yli 170 000 asukasta. Viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksestä vastaava kunta on Hämeenlinna.

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle sähköpostilla osoitteeseen teija.raivisto(at)hameenlinna.fi 7.6.2019 mennessä. Sähköpostiviestissä on ilmoitettava vähintään toimijan nimi ja Y-tunnus sekä yhteyshenkilö suorine yhteystietoineen, ja viestin aiheeksi on laitettava SUUN TERVEYDENHUOLLON PÄIVYSTYS.

Tämänhetkisestä suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksestä on kerrottu mm. Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Tietopyyntö ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa. Tietopyyntö / markkinakartoitus löytyy HILMA-ilmoituskanavasta.

Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti