tiistai 16. maaliskuuta 2021

Hämeenlinnan seudun hankintatreffit verkossa 23.3.


Hankintatreffien tavoitteena on nostaa seutukunnallisesti kuntien tärkeitä hankintoja esille sekä jakaa tietoa julkisista hankinnoista. Hankintatreffejä järjestetään Kanta-Hämeen alueella kolme tilaisuutta, joissa on vaihtuva alustaja puhumassa hankinnoista omasta näkökulmastaan ja lopuksi kuullaan vielä käytännön vinkkejä ja tietoa julkisista hankinnoista.

Hankintatreffeille voi ehdottomasti osallistua, vaikka ei kyseisellä seutukunnalla yritäkään. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille!

Hämeenlinnan seudun hankintatreffit järjestetään tiistaina 23.3. klo 8-10 webinaarina. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 20.3. mennessä Hämeen Yrittäjien verkkosivujen kautta. Hämeen Yrittäjät toimittaa osallistumislinkin sähköpostilla edellisenä päivänä. Osallistumislinkki löytyy myös ilmoittautumisen vahvistusviestistä.


Ohjelma


Klo 8.00 Tervetuloa Hämeenlinnan seudun hankintatreffeille (puheenjohtaja Minna Nissilä, Hämeen Yrittäjät)

Klo 8.05 Tiedolla johtaminen, haaste ja iso mahdollisuus (hankinta-asiamies, Handata-palvelun projektipäällikkö Jorma Saariketo)

Klo 8.35 Kuntien julkiset hankinnat; klo 8.35-8.45 Hämeenlinnan kaupunki, klo 8.50-9.00 Janakkalan kunta, klo 9.00-9.10 Hattulan kunta

Klo 9.20 Tietoisku ja käytännön vinkit (toimitusjohtaja Juha Haukka, Hämeen Yrittäjät)

Klo 9.40 Kiitoksia ja hyvää päivän jatkoa!

Lähde ja teksti:
Hämeen Yrittäjien verkkosivut (16.3.2021)

Kuva:
Hämeen Yrittäjät

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti