keskiviikko 10. marraskuuta 2021

Loistava tilaisuus päästä pyörittämään kahvila-ravintolaa Hämeenlinnan pääkirjastoon!


Olemme tekemässä Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa! Näin ollen haluamme, että tässä tietopyynnössä kuvattu mahdollinen tuleva hankintammekin tulee olemaan Suomen paras. Siihen tarvitsemme avuksi toimijoita, jotka arvostavat rehellistä ja avointa vuoropuhelua hankintayksikön kanssa, jotka nauttivat kilpailusta ja jotka haluavat edustaa oman alansa huippua.

Kaikki tässä tietopyynnössä olevat tiedot ovat alustavia, joten ne eivät sido Hämeenlinnan kaupunkia mitenkään.

Hankinnan alustava kuvaus


Hämeenlinnan kaupunki suunnittelee Hämeenlinnan pääkirjaston kahvila- ja ravintolapalveluiden kilpailuttamista alkuvuonna 2022. Sopimuskausi on mahdollisesti viisi vuotta ja kyseessä on todennäköisesti käyttöoikeussopimus.

Pääkirjastossa käy päivittäin keskimäärin tuhat asiakasta ja kahvilalla olisi hyvät mahdollisuudet integroitua osaksi kirjaston palvelukokonaisuutta, joka näkyisi selkeästi sekä ulos että sisälle kirjastoon. Kirjaston asiakkaat ovat peruskirjastokävijöitä, jotka voisivat hakea kahvin mukaansa tullessaan kirjastoon, tai poiketa kahville lähtiessään. Lisäksi juuri remontoidun pääkirjaston uusissa tiloissa järjestetään myös enenevässä määrin erilaisia kokouksia ja tapahtumia, joihin kahvila voisi järjestää kokoustarjoilut.

Asiakkaita toisi varmasti myös läheinen Linnanpuisto ja rantareitti useine tapahtumineen.

Hankinnan alustavat tavoitteet


Hankinnan tavoitteena on löytää sopimuskumppaniksi palveluntuottaja, joka palvelee hyvin Hämeenlinnan pääkirjastoa ja sen asiakkaita sekä muita kahvilan ja ravintolan asiakkaita. Sopimuskumppani myös markkinoi pääkirjaston kahvila- ja ravintolapalveluita aktiivisesti. Lisäksi tavoitteena on pääkirjaston tilojen arvokkuuteen ja pääkirjaston toiminnan luonteeseen sopiva kahvila ja ravintola.

Hankinnan tavoitteena on myös löytää sopimuskumppaniksi palveluntuottaja, jolta Hämeenlinnan kaupunki saa pitkäaikaista vuokratuloa.

Infotilaisuus ja ilmoittautuminen


Hankinnasta pidetään infotilaisuus Teams-kokouksena 1.12.2021 klo 14 alkaen ja kestäen korkeintaan puolitoista tuntia.

Hankinnasta kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittautumaan hankintayksikölle Tarjouspalvelu-portaalin (https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna) kautta täyttämällä pyydetyt tiedot tai sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi 25.11.2021 mennessä. Ilmoittautumisen yhteydessä tulee ilmoittaa infotilaisuuteen osallistuvien henkilöiden sähköpostiosoitteet (Teams-kutsu pyritään lähettämään heille 29.11.2021 mennessä).

Hämeenlinnan pääkirjasto sijaitsee osoitteessa Lukiokatu 2, 13100 Hämeenlinna. Pääkirjasto on vain muutaman sadan metrin päässä Hämeenlinnan torilta. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Muun muassa tietopyyntöjä koskeva tietosuojaseloste löytyy kaupungin tietosuojaselosteiden joukosta.

Muut tiedot


Tämä ei ole tarjouspyyntö eikä hankintailmoitus, joten tämän tietopyynnön julkaisemisella ei aloiteta tarjouskilpailua, vaan kyseessä on markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun liittyvä tietopyyntö. Tämä tietopyyntö ei velvoita Hämeenlinnan kaupunkia toteuttamaan varsinaista hankintaa eli hankintaa ei välttämättä toteuteta.

Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua. Tietopyyntöön vastaamatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä tietopyyntöön vastaaminen vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta tietopyyntöön vastaamisesta eikä markkinakartoitukseen ja vuoropuheluun osallistumisesta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti