maanantai 15. marraskuuta 2021

Varhaiskasvatuksen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmä, sähköpyörät sekä kiinteistöjen turvatekniikan asennus- ja huoltotyöt kilpailutusten kohteina


Tällä hetkellä Hämeenlinnan kaupungilla on käynnissä kolme tarjouskilpailua, jotka löytyvät HILMA-ilmoituskanavasta ja Tarjouspalvelu-portaalista. Hankinta-asiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa (https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna), jota kautta tarjoukset/osallistumishakemukset jätetään. Huomioithan, että jos aiot olla kilpailussa mukana, kannattaa asiakirjoihin tutustua viipymättä ja tarjous/osallistumishakemus jättää ajoissa!

Varhaiskasvatuksen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmän hankinnan tavoitteena on varhaiskasvatuspalveluita tehokkaasti ja monipuolisesti palveleva, kokonaistaloudellisesti edullinen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmä. Hankittavan järjestelmän tulee noudattaa varhaiskasvatusta ohjaavaa lainsäädäntöä ja asetusta sekä Opetushallituksen määräyksiä ja mahdollistaa varhaiskasvatuspalveluiden tuottaminen Opetushallituksen ja Hämeenlinnan kaupungin varhaiskasvatussuunnitelmien mukaisesti. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Varhaiskasvatuksen asiakas- ja toiminnanohjausjärjestelmää koskevien tarjousten määräaika on 8.12.2021 klo 12.00. Kyseessä on EU-hankinta.

Sähköpyörien hankintaa (ensisijaisesti kotihoitoon) palveluna koskevien tarjousten määräaika on samoin 8.12.2021 klo 12.00. Kyseessä on kansallinen hankinta.

Kiinteistöjen turvatekniikan asennus- ja huoltotöitä koskevien osallistumishakemusten määräaika on 13.12.2021 klo 10.00. Kyseessä on EU-hankinta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti