torstai 9. kesäkuuta 2022

Kanta-Hämeen maakunnallisen kuljetuspalvelun palveluntuottaja vaihtuu 1.7.2022


Hämeenlinnan kaupunki ja muut tilaajaosapuolet (Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä, Hattulan kunta, Hausjärven kunta, Janakkalan kunta, Lopen kunta, Riihimäen kaupunki, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä ja Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä) kilpailuttivat Kanta-Hämeen maakunnan kokonaisvastuullisen kuljetuspalvelun.

Kanta-Hämeen maakunnan kokonaisvastuullisen kuljetuspalvelun palveluntuottaja 1.7.2022 alkaen on Taksi Helsinki Oy. Sopimuskausi on kolme vuotta + optio kaksi vuotta. Sopimus siirtynee kokonaisuudessaan Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle 1.1.2023.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Palveluntuottaja vastaa vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain sekä sairaaloiden, terveyskeskusten ja muiden laitosten kiireettömien kuljetusten tuottamisesta kokonaisuudessaan. Sopimuksen palvelukokonaisuus sisältää henkilökuljetusten tilausten vastaanoton, yhdistelyn, välityksen, kuljetuspalvelujen järjestämisen ja valvonnan sekä maksuliikenteen ja raportoinnin.

Tarkempaa tietoa muutoksesta (erityisesti kuljetuspalvelun asiakkaille) on esimerkiksi Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti