tiistai 21. kesäkuuta 2022

Kutsu markkinavuoropuheluun: Päihdehuollon laitoskuntoutuksen hankinta


Hämeenlinnan kaupunki on julkaissut kutsun markkinavuoropuheluun koskien päihdehuollon laitoskuntoutusta HILMA-ilmoituskanavassa.

Hankinnan kohteena on päihdehuollon ympärivuorokautisten laitoskuntoutuspalvelujen tuottaminen Kanta-Hämeen hyvinvointialueelle. Kanta-Hämeen kunnat, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä kilpailuttavat päihdehuollon laitoskuntoutuksen vuoden 2022 aikana ensimmäistä kertaa. Päihdehuollon laitoskuntoutus on ympärivuorokautista kuntoutusta Kelan hyväksymässä päihdehoitolaitoksessa.

Sopimuskausi on kaksi vuotta + optio yksi vuosi + optio yksi vuosi tai kaksi optiovuotta. Sopimuskausi alkaa aikaisintaan 1.1.2023, jolloin palvelun tilaaja ja järjestäjä on Kanta-Hämeen hyvinvointialue.

Haluamme myös kuulla palveluntuottajien näkemyksiä kilpailutuksesta, palvelukuvauksesta ja päihdekuntoutuksen vaikuttavuudesta. Hankinnasta kiinnostuneita palveluntuottajia kutsutaan osallistumaan keskustelutilaisuuteen hankintaan liittyen 17.8.2022 klo 13-14.30. Toivomme, että tilaisuuteen osallistuu 1-2 henkilöä/palveluntuottaja. Tilaisuus järjestetään Teamsissa. Ilmoittautuneille lähetetään Teams-linkki. Ilmoittautuminen 10.8.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätiedot: liisa.lepola(at)hameenlinna.fi, puh. 050 509 0683

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tilaajakunnat eivät maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia tahoja. Hankintayksikön tavoitteena on lähettää palvelukuvausluonnos ennen tilaisuutta ilmoittautuneille. Hankinnan kohdetta ja aikataulua tarkennetaan myöhemmin, joten hankinnan kohde ja/tai aikataulu voi muuttua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti