torstai 18. elokuuta 2022

Oletko kiinnostunut tehtävästä julkisten hankintojen näköalapaikalla? – Hae meille hankintasihteeriksi!


Oletko kiinnostunut tehtävästä julkisten hankintojen näköalapaikalla, jossa pääset tekemään yhteistyötä koko kaupunkiorganisaation kanssa? Haluatko olla rakentamassa Hämeenlinnasta Suomen parasta julkista hankkijaa? Hienoa, sillä meillä on töitä juuri sinulle!

Etsimme hankintasihteeriä toimimaan hankintapäällikön ja hankinta-asiantuntijan tukena Hämeenlinnan kaupungin hankintaorganisaation rakentamisessa ja kehittämistehtävissä. Hämeenlinnan hankintatoimen kehittäminen on jatkuvaa ja palkittua.

Esimerkiksi kirjaston kirjat kilpailutetaan julkisena hankintana. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankintasihteerin tehtäviin kuuluvat mm. hankintoihin liittyvä asianhallinta, hankintaan liittyvien järjestelmien pääkäyttäjyys, viestintä, hankintatoimeen liittyvä neuvonta ja konsultointi sekä hankintojen raportointiin liittyvät tehtävät. Hankintasihteeri toimii kaupungin hankintatoimen yhteyshenkilönä ja ylläpitää/kehittää erilaisia hankintoihin liittyviä ohjeistuksia sekä dokumentaatiota.

Jos kaipaat monipuolisia haasteita…


Tarjoamme haastavan ja mielenkiintoisen työpaikan kehittyvässä ympäristössä sekä mainion oppimisen tuen. Olet mukana seuraamassa ja kehittämässä sekä julkisen että yksityisen sektorin prosesseja eri toimialojen näkökulmasta.

Olet suorittanut soveltuvan amk-tutkinnon. Voit olla vastavalmistunut, kokenut konkari tai siltä väliltä – tiimissämme on tilaa monenlaiselle osaamiselle. Työkokemusta tärkeämpänä pidämme rohkeaa ja ennakkoluulotonta asennetta. Työotteesi on aktiivinen ja innokas. Uskallat kehittää omaa osaamistasi ja verkostoitua rohkeasti muiden kanssa.

Saat energiaa ja intoa omaan työhösi tekemällä yhteistyötä muiden kanssa. Yhteistyökyvyn lisäksi hankintasihteeriltä edellytetään oma-aloitteisuutta ja neuvottelutaitoja sekä kokemusta verkosto-osaamisesta. Lisäksi tehtävässä tarvitaan erittäin hyvää toimisto-ohjelmistojen osaamista (MS Word, Excel ja PowerPoint). Eduksi katsotaan kokemus julkisista hankinnoista tai vastaavista tehtävistä. Myös viestintään liittyvä osaaminen on eduksi.

Tiesitkö, että esimerkiksi Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelut on kilpailutettu? Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Palkkaus on KVTES:n mukainen ja koeaika on kuusi kuukautta. Kyseessä on kokoaikainen päivätyö.

Jos innostuit ja tunnistit itsesi etsimämme henkilön kuvauksesta, jätä hakemuksesi viimeistään 12.9.2022 (klo 15), niin katsotaan, sopisimmeko yhteen!

Miten haet?


Voit hakea sähköisen rekrytointijärjestelmän (www.sarastiarekry.fi) kautta. Tallenna järjestelmään myös opinto- ja työkokemustietosi. Järjestelmän käyttöön liittyvät kysymykset: 03 621 3915, asiakaspalvelu(at)sarastiarekry.fi. Vaihtoehtoisesti hakemuksen voi toimittaa: Sarastia Rekry Oy, Palokunnankatu 26, 13100 Hämeenlinna. Tällöin hakemuksen tiedot talletetaan rekrytointijärjestelmään Sarastia Rekryn toimesta.

Kutsumme sopivat hakijat haastatteluihin, joiden pohjalta pyrimme tekemään rekrytointipäätöksen lokakuun aikana. Toivomme, että pääsisit aloittamaan meillä viimeistään joulukuun alussa, mutta aloituksen ajankohta on neuvoteltavissa.

Jos haluat jutella tehtävästä tarkemmin, hankintapäällikkömme Aapo Korte vastaa kysymyksiisi mielellään 31.8. klo 13-15 tai 7.9. klo 10-12 (puh. 050 464 3637 tai aapo.korte(at)hameenlinna.fi).

Hämeenlinna on historiaansa arvostava aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus Suomen parhaimmalla paikalla. Täällä on kaunis luonto, loistavat harrastusmahdollisuudet, lyhyet työmatkat ja hyvät henkilöstöedut. Hämeenlinnan kaupunki on savuton työpaikka.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti