torstai 4. elokuuta 2022

Työnohjauspalvelujen palveluntuottajaksi Hämeenlinnan kaupungille – dynaaminen pienhankintamalli tarjoaa mahdollisuuksia niin pienille kuin suurille toimijoille


Kuvituskuva. Kuva: Hilkka Luukkonen.

Hämeenlinnan kaupunki ostaa tulevien vuosien työnohjauspalvelut työyhteisöilleen ja työntekijöilleen dynaamisen pienhankinnan avulla. Hankintapalvelut julkaisi kesäkuun lopulla osallistumisilmoituksen HankintaSampo-palvelussa, jonka kautta palveluntuottajien on mahdollista ilmoittautua tuottamaan työnohjauspalveluja kaupungille. Hankinnan tavoitteena on mahdollistaa monipuolisten, räätälöitävien ja kaupungin eri yksiköiden tarpeisiin sopivien työnohjauspalvelujen tarjoaminen ja ostaminen, työllisyyspalveluissa koetellun ja hyväksi todetun, dynaamisen pienhankinnan avulla. Tilattavia palveluja voivat olla eri työnohjausmuodot, ratkaisukeskeinen coaching tai luennot. Palveluntuottajat kuvaavat palveluitaan esitteellä, joiden perusteella kaupungin yksiköt voivat eri tuottajiin tulevaisuudessa tutustua. Palvelun tarkka sisältö määräytyy tilaavan yksikön tarpeiden mukaisesti ja sovitaan palveluntuottajan kanssa erikseen kunkin tilauksen yhteydessä.

Osallistumisilmoitus löytyy osoitteesta https://hankintasampo.fi/tyollisyyspalvelut/. Osallistumishakemuksen voi jättää rekisteröitymällä palveluun ja liittämällä hakemukselle pyydetyt liitedokumentit. Jokaisen hyväksytyn palveluntuottajan kanssa tehdään erillinen sopimus, jonka myötä varsinainen työnohjauspalvelujen tilaus mahdollistuu. Tilauksia tehdään tarpeen ilmetessä, työyhteisöjen tilanteeseen pohjautuen (palveluntuottajaksi hyväksyminen ei tarkoita automaattisesti tilausten saamista). Ennen osallistumishakemuksen jättämistä kannattaa tutustua osallistumisilmoituksen liitteenä oleviin hankintaa koskeviin dokumentteihin huolella.

Ensimmäiset osallistumishakemukset on jo vastaanotettu ja pian pääsemme näitä hakemuksia myös käsittelemään. Hankintapalvelut vastaa aiheeseen liittyviin kysymyksiin, jotka toivotaan lähetettävän suoraan HankintaSampon kautta.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Dynaaminen pienhankintamalli/-järjestelmä mahdollistaa sen, että osallistumishakemuksia voi jättää koko sen ajan, jonka järjestelmä on avoinna (näillä näkymin 31.8.2024 klo 16 saakka). Päätös uusista palveluntuottajista pyritään tekemään vähintään kerran kuukaudessa. Ensimmäiset hakemukset otetaan käsittelyyn syyskuussa 2022.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti