maanantai 17. lokakuuta 2022

Vielä ehdit reagoida tietopyyntöön integraatioalustan hankinnasta!


Tietopyyntö on avoinna vielä muutaman päivän. Löydät sen Tarjouspalvelu-portaalista.

Hämeenlinnan kaupunki valmistelee integraatioalustan ja siihen liittyvien palveluiden hankintaa. Tavoitteena on skaalautuva ”low code” -tyyppinen palvelu tietojärjestelmien yhdistämiseen ja ohjelmointirajapintojen julkaisuun sekä näihin liittyvät konsultointi-, ohjelmointi- ja ylläpitopalvelut.

Kokonaisvaltaisena palveluna toteutettujen integraatioiden lisäksi tilaajan on kyettävä myös itsenäisesti sekä hallitsemaan että toteuttamaan yksittäisiä alustalla julkaistuja integraatioita ja ohjelmointirajapintoja. Tuotantoympäristön lisäksi toteutuksessa tulee olla mahdollisuus eriytettyjen testi- ja/tai kehitysympäristöjen käyttöön.

Tämä ilmoitus ei ole tarjouspyyntö tai hankintailmoitus. Tällä ilmoituksella avataan tietopyyntöön liittyvä markkinavuoropuhelu.

Markkinavuoropuheluun osallistuminen tai osallistumatta jättäminen ei estä tarjouskilpailuun osallistumista eikä vaikuta millään tavoin tarjoajan asemaan tarjouskilpailussa. Hämeenlinnan kaupunki ei maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta ja mahdolliseen muuhun vuoropuheluun liittyvistä toimenpiteistä.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Hankintoja koskeva tietosuojaseloste löytyy kaupungin tietosuojaselosteiden joukosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti