torstai 24. elokuuta 2023

#300


Tämä on Hankinnat ja Hämeenlinna -blogin 300. teksti. Kiitos teille kaikille, jotka olette löytäneet tämän blogin!

Hankinnat ja Hämeenlinna -blogissa on nyt vierailtu jo yli 53 000 kertaa (sivun näytöt yhteensä). Blogi perustettiin tammikuun lopulla 2018 eli yli viisi ja puoli vuotta sitten. Näin ollen blogissa on vierailtu keskimäärin noin 800 kertaa kuukaudessa.

Tunnisteiden perusteella blogissa on käsitelty eniten seuraavia aiheita (suluissa se, kuinka monta kertaa aihe on ollut tunnisteena blogiteksteissä ennen tätä tekstiä): tarjouskilpailu (105), valmistelu (77), julkiset hankinnat (76), tietopyyntö (65), markkinakartoitus (63), kaupunkirakennetoimiala (59), sosiaali- ja terveystoimiala (42), ohje (34), Hämeenlinnan kaupunki (30), pienhankinta (27), yhteishankinta (21) sekä hankintasopimus (20).

Tehdään Hämeenlinnasta Suomen paras julkinen hankkija yhteistyössä yritysten kanssa! Kuva: Hämeenlinnan kaupunki / viestintä.

Hämeenlinnan kaupungin hankintapalvelut-yksikön toiveena on, että varsinkin paikalliset pk-yritykset löytävät blogin, koska se on yksi merkittävä tapa lisätä viestintää hankinnoista yritysten suuntaan. Kerro Hankinnat ja Hämeenlinna -blogista muillekin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti