maanantai 28. elokuuta 2023

Osallistu henkilökuljetusten (ns. ylivuotoajoneuvot) dynaamiseen hankintajärjestelmään!


Jos olet liikenteenharjoittaja, niin nyt voit osallistua Hämeenlinnan kaupungin henkilökuljetusten (ns. ylivuotoajoneuvot) dynaamiseen hankintajärjestelmään, josta käytetään myös nimitystä DPS. Sen kautta kilpailutetaan henkilökuljetuksia siinä vaiheessa, jos niitä ei saada hoidettua tilaajan muiden hankintasopimusten (mukaan lukien puitejärjestelyt) kautta.

Osallistumispyyntöasiakirjat löytyvät Tarjouspalvelu-portaalista.

Dynaamiseen hankintajärjestelmään voi jättää osallistumishakemuksen milloin tahansa sen voimassaolon aikana. Hankintajärjestelmä koostuu ns. perustamisvaiheesta ja ns. hankintavaiheesta. Perustamisvaiheessa otetaan vastaan osallistumishakemuksia, mutta ei vielä järjestetä hankintajärjestelmän sisäisiä tarjouskilpailuja. Hankintavaiheessa otetaan vastaan osallistumishakemuksia ja järjestetään tarvittaessa hankintajärjestelmän sisäisiä tarjouskilpailuja.

Perustamisvaihe päättyy 30.9.2023. Hankintavaihe kestää mahdollisesti 31.12.2029 saakka.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Dynaamiseen hankintajärjestelmään hyväksytään kaikki soveltuvuusvaatimukset ja muut vaatimukset täyttävät ehdokkaat. Hankintajärjestelmän sisällä tehtävät hankinnat kilpailutetaan mukana olevien toimijoiden kesken; kilpailutus voi olla esimerkiksi kuljetuskohtainen tai yhden lukuvuoden kuljetuksia koskeva. Kilpailutuksessa voidaan vertailla pelkkää hintaa tai hintaa ja laatua, kuten kuljetuskalustoa ja/tai kuljettajan ammattitaitoa; kilpailutus voidaan tehdä myös ns. käänteisenä, jolloin hinta asetetaan etukäteen ja vertaillaan pelkkää laatua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti