maanantai 18. maaliskuuta 2024

Henkilökuljetusten (ns. ylivuotoajoneuvot) dynaamiseen hankintajärjestelmään kaivataan lisää liikenteenharjoittajia


Henkilökuljetusten (ns. ylivuotoajoneuvot) dynaamiseen hankintajärjestelmään (DPS) on tähän mennessä hyväksytty seuraavat ehdokkaat: HämeBus Oy, Masan Inva- ja paaritaksi, Mustat Autot Oy, Taksi Hannu Hiisilä, Tervakosken Taksi tmi, Triviabus, Tuulan Taksi sekä Vekka Group Oy. Sopimuksia tehdään vasta DPS:n sisäisten kilpailutusten perusteella.

Hankintajärjestelmään kaivataan lisää liikenteenharjoittajia, koska tiedetään, että Hämeenlinnassa ja lähialueella on paljon enemmän takseja ja linja-autoyrityksiä. Mitä jos jättäisit osallistumishakemuksen vielä ennen pääsiäistä?

Huomioithan, että dynaamisen hankintajärjestelmän sisäiseen kilpailutukseen voivat osallistua vain hyväksytyt ehdokkaat. Näin ollen, jos haluaisit mukaan DPS:ään, sinun täytyy jättää osallistumishakemus.

Dynaamisen hankintajärjestelmän etuja puitejärjestelyyn verrattuna on muun muassa, että järjestelmään pääsee mukaan uusia toimijoita periaatteessa milloin tahansa ja että järjestelmä voi olla pidempikestoisempi kuin neljä vuotta. Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Dynaamisesta hankintajärjestelmästä löydät tarkempaa tietoa Tarjouspalvelu-portaalista. Sitä kautta pystyt jättämään osallistumishakemuksen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti