torstai 27. kesäkuuta 2024

Kilpailut kuuluvat kesään – välillä myös julkisissa hankinnoissa


Myös kesällä on käynnissä julkisten hankintojen tarjouskilpailuja, joihin on jätettävä tarjous ajallaan, vaikka osa tarjoajan henkilöstöstä olisi kesälomaa viettämässä. Hämeenlinnan kaupungin hankinnoissa pyritään siihen, että tarjouskilpailuja ei käytäisi keskellä kesää tai että niissä jättöaika jatkuu riittävän pitkälle elo- tai syyskuuhun.

Tämän blogin oikeasta laidasta löytyvät linkit Hämeenlinnan kaupungin tarjouskilpailuihin. Lisäksi kannattaa käydä kaupungin verkkosivuilla osoitteessa www.hameenlinna.fi/hankinnat/, josta löytyy mm. hyödyllinen ohje tarjouksen tekemisestä.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tarjouspalvelu-portaalissa on käynnissä esimerkiksi tarjouskilpailut Aleksis Kiven rannan venelaiturista, siirrettävästä varavoimakoneesta, itäisen kantakaupungin ateria-, siivous- ja käyttäjäpalveluista sekä metsänhoitotöistä. Portaalissa on myös tietopyyntöjä/markkinakartoituksia, joihin hankinnasta kiinnostuneen toimijan kannattaa vastata.

TyöllisyysSampo-portaalista löytyvät esimerkiksi Yrittäjän asenteen 2024–2025, Työnhaun tehotreenin 2024–2025, video- ja valokuvauspalveluiden sekä työnohjauspalveluiden dynaamiset pienhankinnat.

Hämeenlinnan kaupungin hankintapalvelut toivottaa aurinkoista kesää 2024 kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti