tiistai 25. kesäkuuta 2024

Työvoimakoulutusten puitejärjestely 2025–2026



Kiinnostuneita toimijoita pyydetään ilmoittamaan kiinnostuksensa hankintaan osallistumisesta Tarjouspalvelu-portaalin kautta (linkki löytyy em. ilmoituksesta). Ilmoittautumiset tulee tehdä 9.8.2024 klo 23.00 mennessä.

Koulutuksia järjestetään TyöHämeen alueella. Lähtökohtaisesti koulutukset järjestetään joko Hämeenlinnassa tai Forssassa (hankinta jaetaan kahteen osaan aluekohtaisesti). Tarjoaja sitoutuu järjestämään koulutuksia osa-alueen mukaisessa kaupungissa (Hämeenlinna/Forssa) sekä mahdollisesti yksittäisiä koulutuksia erillisten neuvottelujen perusteella muissa alueen kunnissa. Hämeenlinnan alueeseen kuuluu Hattula, Forssan alueeseen kuuluvat Tammela, Jokioinen, Humppila sekä Ypäjä. Koulutuksen järjestämismahdollisuudesta ja järjestämisestä sovitaan aina erikseen ja voi olla, että tarvetta näiden yksittäisten koulutusten hankinnasta ei tule.

Kuvituskuva. Kuva: Hämeenlinnan kaupunki.

Tarjouksen tulee sisältää seuraavien ammatillisten alojen ei-tutkintotavoitteisia koulutuksia: sosiaali- ja terveysala, ravintola- ja cateringala, puhtaus- ja kiinteistöpalveluala, myynti- ja markkinointiala, asiakaspalvelu- ja kaupanala, matkailuala, toimisto/liiketoiminta-ala, tieto- ja viestintätekniikka, elintarvikeala, kone- ja tuotantotekniikka, pintakäsittely, rakennusala, talotekniikka, kiinteistönhuolto, logistiikka-ala sekä sähkö- ja automaatiotekniikka. Lisäksi kaikki koulutusalojen työtehtävissä tarvittavat lupa- ja korttikoulutukset, koulutuksiin mahdollisesti kytkeytyvät valmennuspalvelut kuten työnhauntuki, työelämässä toimiminen, osaamisen kartoittaminen, ja koulutuksen oheen liitettävä suomenkielenvalmennus.

Koulutuksen ensisijaisena tavoitteena on opiskelijoiden työllistyminen koulutuksen aikana tai heti sen jälkeen. Koulutuksessa opiskelijat suorittavat henkilökohtaisen osaamisen kehittämissuunnitelman mukaisesti ammatillisia ei-tutkintotavoitteisia lisä- ja/tai täydennyskoulutuksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti