maanantai 5. helmikuuta 2018

Tietopyyntö lastensuojelun laitoshoidosta ja ammatillisesta perhekotihoidosta


Hämeenlinnan kaupunki on julkaissut tietopyynnön koskien lastensuojelun laitoshoidon ja ammatillisen perhekotihoidon tulevaa hankintaa. Virallinen tietopyyntö on HILMA-ilmoituskanavassa (ilmoituksesta löytyy ilmoittautumislinkki).

Tietopyyntö koskee lastensuojelulain mukaista ympärivuorokautista laitoshoitoa ja ammatillista perhekotihoitoa. Kanta-Hämeen maakunnan kunnat ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä suunnittelevat kilpailutusta lastensuojelulain mukaisista lapsiperheiden palveluista. Alustavasti on suunniteltu kilpailutettavaksi seuraavat palvelut: 1) lastensuojelulain mukainen luvanvarainen ammatillinen perhekotihoito, 2) ympärivuorokautinen laitoshoito, 3) erityisyksikköjen tuottama ympärivuorokautinen laitoshoito, 4) ympärivuorokautinen laitoshoito koulukodissa, 5) ympärivuorokautinen vastaanottolaitoshoito ja 6) ympärivuorokautinen laitosmuotoinen perhekuntoutus.

Kuva: Hämeenlinnan kuvapankki

Kyseessä on tietopyyntö, ei hankintailmoitus, ennakkoilmoitus eikä tarjouspyyntö, vaan markkinakartoitus. Markkinakartoituksen tarkoitus on selventää ja tarkentaa hankintaan liittyviä asioita ja käydä vuoropuhelua potentiaalisten tarjoajien kanssa. 

Tilaaja pyytää halukkaita potentiaalisia tarjoajia osallistumaan vuoropuheluun. Vuoropuhelu toteutetaan järjestämällä 9.3.2018 klo 9-12 tarjouspyynnön esittelytilaisuus sekä lähettämällä kaikille ilmoittautuneille tarjouspyyntöasiakirjaluonnokset kommentoitavaksi. Tilaisuus järjestetään osoitteessa Erottajakatu 12, Hämeenlinna (tila: auditorio). Tilaisuuteen on mahdollista osallistua yksi henkilö / palveluntuottaja. Ilmoittautuminen tapahtuu HILMA-ilmoituksessa olevan linkin kautta 28.2.2018 mennessä.

Vuoropuheluun osallistuminen ei vaikuta mitenkään tarjoajan asemaan tulevassa tarjouskilpailussa ja osallistumalla vuoropuheluun tarjoaja ei sitoudu mihinkään. Hankinnasta tullaan julkaisemaan hankintailmoitus myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti