keskiviikko 28. maaliskuuta 2018

Hankintapalvelut-yksikkö esittäytyy


Hämeenlinnan kaupungin hankintatoimi on organisoitu siten, että mm. hankintojen koordinoinnista, ohjeistuksesta ja kehittämisestä vastaa kaupungin konsernipalvelujen Hankintapalvelut-yksikkö. Yksikössä työskentelevät hankintapäällikkö Aapo Korte ja hankintasihteeri Niina Santahuhta. Hankintapäällikön esimies on talousjohtaja Jussi Oksa.

Aapo Korte aloitti hankintapäällikön virassa tammikuussa. Sitä ennen hän toimi Hyvinkään kaupungin hankintapalveluesimiehen virassa noin kaksi vuotta. Ennen Hyvinkäätä Korte työskenteli KuntaPro Oy:ssä ja sen osittaisessa edeltäjässä Seutukeskus Oy Hämeessä yhteensä lähes kymmenen vuotta; aluksi asiantuntijan roolissa ja myöhemmin hankintapäällikkönä.

Niina Santahuhta aloitti hankintasihteerin sijaisena maaliskuussa. Hämeenlinnan kaupungille hän tuli Etelä-Suomen aluehallintovirastosta (ESAVI), jossa työskenteli lähes kolme vuotta osastosihteerinä ympäristöterveydenhuollon yksikössä, pääasiassa eläinkoeasioiden parissa. Aiempaa työkokemusta hänellä on talous- ja henkilöstöhallinnosta.

Hankintapalvelut on yksi kaupungin konsernipalvelujen Talous, hankinnat ja omistajaohjaus -vastuualueen yksiköistä. Yleisissä asioissa kannattaa lähettää sähköpostia kuvassa näkyvään asiointipostilaatikkoon.

Hankintapalveluille on perustettu oma asiointipostilaatikko: hankinnat(at)hameenlinna.fi (korvaa (at) @-merkillä). Hankintapäällikön ja hankintasihteerin yhteystiedot löytyvät kaupungin verkkosivuilta osoitteesta www.hameenlinna.fi/hankinnat/.

Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi aloittanut vauhdikkaasti


Blogin otsikkokuva on kaupungin viestintäyksikön käsialaa ja hieno näyte heidän osaamisestaan. Hankinnat ja Hämeenlinna -blogissa on vierailtu jo 1500 kertaa.

Hankinnat ja Hämeenlinna -blogi perustettiin osana hankintojen viestinnän kehittämistä ja erityisesti siksi, että paikalliset yritykset ja muut yhteisöt sekä kaupunkilaiset saisivat helpommin ja enemmän tietoa kaupungin hankinnoista.

Blogi on saanut hyvän vastaanoton, sillä kahden kuukauden aikana blogissa on vierailtu jo 1500 kertaa (sivun näytöt yhteensä). Kommentoikaa blogia tai lähettäkää sähköpostia yllä mainittuun asiointipostilaatikkoon ja kertokaa, mistä aiheista haluaisitte lukea!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti