perjantai 9. maaliskuuta 2018

Maakunnallisen kuljetuspalvelukeskuksen ja liikennöinnin hankintaa koskeva tarjouspyyntö on julkaistu


Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Tarjouspyyntö koskee maakunnallisen kuljetuspalvelukeskuksen ja sen ohjaukseen tulevan liikennöinnin hankintaa. Kuljetuspalvelukeskus hoitaa asiakaspalvelua, välittää ja yhdistelee eri maksajatahojen matkoja keskenään ja jakaa kuljetuskustannukset eri osapuolille maksettaviksi.

Kuljetuspalvelukeskuksen ohjaukseen ovat tulossa pääasiassa vammaispalvelulain ja sosiaalihuoltolain mukaiset matkat sekä muut kuin ambulanssilla tehtävät terveydenhuoltolain mukaiset kiireettömät potilassiirtokuljetukset.

Hankinnan tavoitteena on hankintaosapuolten järjestämisvelvollisuuden piiriin kuuluvien matkojen yhdistely ja sen avulla saatavat kustannussäästöt, kuitenkin niin, että asiakkaille taataan laadukkaat kuljetuspalvelut.

Tarjouspyyntöasiakirjat löytyvät Hämeenlinnan kaupungin verkkosivuilta täältä.

Hankinnan osapuolia ovat Hämeenlinnan kaupunki, Riihimäen kaupunki, Janakkalan kunta, Hattulan kunta, Lopen kunta, Hausjärven kunta, Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin kuntayhtymä, Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä ja Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymä.

1 kommentti:

  1. Maakunnallisen kuljetuspalvelukeskuksen ja liikennöinnin hankinnan kysymykset ja vastaukset 6.4.2018 on julkaistu kaupungin verkkosivun www.hameenlinna.fi/hankinnat/ ko. tarjouskilpailun alasivulla.

    VastaaPoista