torstai 26. huhtikuuta 2018

Kutsu markkinavuoropuheluun: Mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja tuetun asumisen hankinta


Hämeenlinnan kaupunki on julkaissut kutsun markkinavuoropuheluun koskien mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja tuetun asumisen tulevaa hankintaa. Virallinen kutsu on HILMA-ilmoituskanavassa (ilmoituksesta löytyy ilmoittautumislinkki).

Kanta-Hämeen kunnat ja Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymä kilpailuttavat mielenterveyskuntoutujien tehostetun palveluasumisen, palveluasumisen ja tuetun asumisen palvelut vuoden 2018 aikana. Tavoitteena on hankkia yli 18-vuotiaille mielenterveyskuntoutujille heidän tarpeidensa mukaista tehostettua palveluasumista, palveluasumista ja tuettua asumista. Sopimuskaudeksi on suunniteltu kaksi vuotta + optio yksi vuosi + optio yksi vuosi.

Palveluntuottajia kutsutaan osallistumaan keskustelutilaisuuteen hankintaan liittyen 21.5.2018 klo 10-12. Tilaisuus järjestetään Terveyspalvelujen luentosalissa, Viipurintie 1-3 (3. kerros), Hämeenlinna. Ilmoittautuminen tapahtuu HILMA-ilmoituksessa olevan linkin kautta 14.5.2018 mennessä.

Kuva: Hämeenlinnan kuvapankki

Tilaajakunnat eivät maksa korvausta markkinavuoropuheluun osallistumisesta. Markkinavuoropuheluun osallistuminen ei ole edellytys mahdolliseen myöhempään kilpailutukseen osallistumiselle. Ennakoiva markkinavuoropuhelu ei sido siihen osallistuvia tahoja. Kaupungin tavoitteena on lähettää tarjouspyyntöluonnos siitä kiinnostuneille toimijoille markkinavuoropuhelun jälkeen kommentoitavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti