perjantai 20. huhtikuuta 2018

Tarjouspyyntö Hämeenlinnan pääkirjaston peruskorjauksesta


Tarjouspyyntö Hämeenlinnan pääkirjaston peruskorjauksesta on julkaistu. Pääkirjaston peruskorjaus toteutetaan KVR-urakkana. Hanke käsittää suunnittelun, lupien hakemisen ja rakentamisen viitesuunnitelmien ja muiden urakkalaskenta-asiakirjojen mukaisesti.

Urakan aloitus on kesällä 2018. Varsinaiset rakennustyöt kohteessa alkavat lokakuussa 2018 ja kohteen peruskorjauksen tulee olla valmis keväällä 2020.

Kuva: Hämeenlinnan kuvapankki

Rakennuksen laajuus pysyy miltei muuttumattomana, ainoastaan katolle rakennetaan uusi IV-konehuone. Ulkovaipan korjaustoimenpiteitä ovat mm. julkisivuikkunoiden sekä vesikaton uusiminen. Remontin pääasiallisena sisäpuolisena sisältönä on pintojen uusiminen sekä huonetilojen muutoksia ja lisäyksiä. Kaikki LVISA-järjestelmät uusitaan ja nykyaikaistetaan. Hankkeen myötä kirjastosta tulee itsepalvelukirjasto, joka palvelee kuntalaisia myös aukioloaikojen ulkopuolella.

Hankintailmoitus on HILMA-ilmoituskanavassa täällä ja tarjouspyyntöasiakirjat ovat Mercell-järjestelmässä (linkki järjestelmään on hankintailmoituksessa).

Pääkirjaston peruskorjaukseen liittyen on käynnissä myös pääkirjaston muuton kilpailutus, josta on tietoa blogitekstissä 22.3.2018.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti