torstai 20. syyskuuta 2018

Tarjouspyyntö Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalveluista


Tarjouspyyntö Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalveluista on julkaistu. Tarjouspyyntöasiakirjat ja linkki käyttöoikeussopimusta koskevaan ilmoitukseen ovat kaupungin verkkosivuilla täällä.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Tarjoajille järjestetään Raatihuoneen keittiö- ja muiden tilojen esittelykierros 1.10.2018 klo 9.00 alkaen (esittelykierros alkaa Raatihuoneen aulasta). Esittelykierrokselle saa osallistua korkeintaan kaksi henkilöä / tarjoaja. Esittelykierrokselle on ilmoittauduttava lähettämällä tarjoajayhteisön nimi ja Y-tunnus 28.9.2018 klo 12.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi. Ilmoittautumisviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava Raatihuoneen ravintolapalvelut.

Tarjouspyyntöä koskevat kysymykset on lähetettävä 8.10.2018 klo 9.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi. Kysymysviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava Raatihuoneen ravintolapalvelut.

Tarjous liitteineen tulee jättää 26.10.2018 klo 9.00 mennessä sähköpostilla osoitteeseen hankinnat(at)hameenlinna.fi. Tarjousviestin aiheeksi tai otsikoksi on laitettava Raatihuoneen ravintolapalvelut. HUOM! Tarjousten jättämisen määräaika on tarvittaessa tarkistettava käyttöoikeussopimusta koskevasta ilmoituksesta.

Hämeenlinnan Raatihuone on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön. Kokoustiloissa on nykyaikainen, täydellinen kokoustekniikka. Raatihuone varataan pääsääntöisesti kaupungin sisäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja suhdetoiminnan tilaisuuksiin sekä harkinnanvaraisiin erityisestä syystä talossa pidettäviin yhteistyökumppaneiden arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin.

1 kommentti:

  1. Tarjouspyynnöstä esitetyt kysymykset ja niihin annetut vastaukset on nyt lisätty kaupungin verkkosivuille (linkki blogitekstissä).

    VastaaPoista