perjantai 14. syyskuuta 2018

Tilintarkastuspalvelut tulossa kilpailutukseen


Tämän syksyn aikana tullaan kilpailuttamaan Hämeenlinnan kaupungin ja sen konserniin kuuluvien tytäryhteisöjen tilintarkastuspalvelut. Kilpailutus tulee koskemaan vuoden 2019 ja sitä seuraavien vuosien hallinnon ja talouden tarkastusta.

Voimassa oleva hankintasopimus tilintarkastuspalveluista BDO Audiator Oy:n kanssa jatkuu, kunnes vuoden 2018 tilintarkastus on suoritettu loppuun ja tilinpäätös hyväksytty. Kuvassa Hämeenlinnan kaupungintalo. Kuva: Aapo Korte.

Hämeenlinnan kaupungin tarkastuslautakunta on käsitellyt kilpailutusta kokouksissaan 5.6. ja 23.8. Kokouksen 5.6. pöytäkirjassa on todettu mm. seuraavaa: ”Kuntalain 122 §:n mukaan valtuusto valitsee hallinnon ja talouden tarkastamista varten tilintarkastusyhteisön. Tilintarkastusyhteisö voidaan valita kerrallaan enintään kuuden tilikauden hallinnon ja talouden tarkastamista varten. Kunnan tytäryhteisön tilintarkastajaksi on valittava kunnan tilintarkastusyhteisö, jollei tästä poikkeamiseen ole perusteltua tarkastuksen järjestämiseen liittyvää syytä.”

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti