maanantai 3. syyskuuta 2018

Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelujen tarjouspyyntöasiakirjaluonnokset


Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Kaupunki suunnittelee Hämeenlinnan Raatihuoneen ravintolapalvelujen kilpailuttamista. Alustava aikataulu on se, että uusi toimija tuottaisi ravintolapalvelut Raatihuoneella vuoden 2019 alusta alkaen. Hämeenlinnan kaupunki etsii hämäläistä ruokakulttuuria kunnioittavaa ravintolapalvelun ammattilaista, joka palvelee kokonaisvaltaisesti kaupungin vieraita ollen samalla oikeutettu pyörittämään Raatihuoneen tiloissa omaa tilausravintolaa.

Hämeenlinnan Raatihuone on kaupungin juhla- ja kokoustila. Kaupungin oman käytön lisäksi tiloja vuokrataan osittain yhteisöjen käyttöön. Kokoustiloissa on nykyaikainen, täydellinen kokoustekniikka. Raatihuone varataan pääsääntöisesti kaupungin sisäisiin kokouksiin, koulutuksiin ja suhdetoiminnan tilaisuuksiin sekä harkinnanvaraisiin erityisestä syystä talossa pidettäviin yhteistyökumppaneiden arvokkaisiin juhlatilaisuuksiin.

Tarjouskilpailun valmistelu on edennyt siihen vaiheeseen, että ensimmäiset tarjouspyyntöasiakirjaluonnokset on laadittu. Hankinnasta kiinnostunut toimija voi pyytää luonnokset lähettämällä sähköpostiviestin otsikolla ”Raatihuoneen ravintolapalvelujen asiakirjaluonnokset” osoitteeseen aapo.korte(at)hameenlinna.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti