maanantai 21. tammikuuta 2019

Stage-valmennukset vuosille 2019 ja 2020 kilpailutuksen kohteena


Hämeenlinnan kaupunki pyytää tarjouksia Stage-valmennuksista vuosille 2019 ja 2020. Hankinta on jaettu kahteen osakokonaisuuteen, joista toinen on Stage-valmennuskokonaisuus itsetuntemuksen teemalla ja toinen on Stage-valmennuskokonaisuus toiminnallisen kulttuurin teemalla. Tarjouspyyntöasiakirjat ovat Tarjouspalvelu-portaalissa: https://tarjouspalvelu.fi/hameenlinna.

Kuva: Hämeenlinnan kuvapankki

Hämeenlinnan Stage-valmennus on ESR-hankkeena kehitetty nuorten alle 30-vuotiaiden valmennuspalvelu, jonka tavoitteena on tukea ja valmentaa nuoria kohti tutkintoon johtavaa koulutusta tai työhön. Stage-valmennus koostuu yksilö- ja ryhmävalmennuksesta, jossa teemoina ovat työkykyyn ja hyvinvointiin, opiskelu- ja urasuunnitteluun sekä työelämätaitoihin liittyvät asiat. Valmennus on toiminnallista ja kokeilevaa. Valmennuskokonaisuus sisältää nuorilta nuorille tehtävää toimintaa, kulttuuri- ja mediatyötä, yritysvierailuja sekä erilaisia pop up -tempauksia ja -tapahtumia ympäri Hämeenlinnaa. Valmennusta toteutetaan monipuolisissa toimintaympäristöissä ryhmän tarpeiden ja toiminnan kautta syntyneiden ideoiden mukaan.

Yhteistyökumppaneina ovat Ohjaamo Stage Hämeenlinna, Hämeenlinnan nuorisopalvelut, Hämeen TE-toimisto, kaupungin työllisyystiimi, työllistymistä edistävä monialainen yhteispalvelu (MYP), paikalliset oppilaitokset, Linnan Kehitys, yritykset ja seudun kolmas sektori.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti