tiistai 8. tammikuuta 2019

Uusi hankintasihteerin sijainen aloittanut


Hämeenlinnan kaupungin hankintatoimi on organisoitu siten, että mm. hankintojen koordinoinnista, ohjeistuksesta ja kehittämisestä vastaa kaupungin konsernipalvelujen Hankintapalvelut-yksikkö. Yksikössä työskentelevät hankintapäällikkö Aapo Korte ja hankintasihteeri Noora Lappalainen. Hankintapäällikön esimies on talousjohtaja Jussi Oksa.

Hankintasihteerin sijaisena on aloittanut Noora Lappalainen 7. tammikuuta alkaen. Aikaisemmin hän on työskennellyt myyntiassistenttina kemianteollisuuden myyntitoimistossa ja kotimaisten kuluttajabrändien parissa. Noora nauttii uusista haasteista, asiakaspalvelusta ja verkostoitumisesta, joita hän odottaakin uudelta työltä hankintasihteerinä. Hämeenlinnassa hän on asunut vuoden verran, ja viihtyy erinomaisesti vihreässä kotikaupungissaan.

Hankintapalvelut-yksikkö on osa Talouspalvelut-vastuualuetta, johon kuuluvat myös Talouspalvelut- ja Omistajaohjaus-yksiköt. Talouspalvelut-vastuualue on osa Hämeenlinnan kaupungin konsernipalveluita.

Kaupungille on perustettu vuonna 2018 hankintatoimen ohjausryhmä, jonka tehtävänä on mm. johtaa hankintatoimea ja siihen liittyvää kehitystyötä, tukea Hankintapalvelut-yksikköä sen toiminnassa, edistää hyviä käytäntöjä hankinnoissa sekä toimia hankintoihin liittyvän informaation välittäjänä. Ohjausryhmän puheenjohtajana toimii hankintapäällikkö ja sihteerinä hankintasihteeri. Ohjausryhmässä on edustus jokaiselta toimialalta, Kanta-Hämeen pelastuslaitoksesta ja konsernipalveluista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti