tiistai 29. tammikuuta 2019

Aseman seudun palvelu- ja pysäköintitalon kokonaisurakka kilpailutuksessa


Tarjouspyyntö koskien aseman seudun palvelu- ja pysäköintitalon kokonaisurakkaa on julkaistu. Hankintayksikkönä on Hämeenlinnan Pysäköinti Oy. Hankintailmoitus on HILMA-ilmoituskanavassa. Tämän blogitekstin julkaisuhetkellä tarjousten jättämisen määräaika on 8.3.2019 klo 12.00.

Aseman seudun palvelu- ja pysäköintilaitos on neljä-/viisikerroksinen 599 autopaikkaa sisältävä paikallavalettu pysäköintitalo. Pysäköintitilojen lisäksi rakennuksessa on 820 m2 liiketilaa. Koko rakennuksen kerrosala on 19 220 kem2 ja bruttoala 20 200 brm2.

Havainnekuva palvelu- ja pysäköintitalosta, jonka pääsuunnittelija on SERUM arkkitehdit Oy. Kuva: SERUM arkkitehdit Oy / Hämeenlinnan Pysäköinti Oy.

Tarjous pyydetään kokonaisurakasta, urakkalaskenta-asiakirjojen mukaisesti vaiheittain toteutettuna, niin että ensimmäisessä vaiheessa rakennetaan noin puolet rakennuksesta ja toisessa vaiheessa (optio) loppuosa. Ensimmäisen vaiheen hankintapäätöksen yhteydessä päätetään myös option käyttämisestä.

Hämeenlinnan kaupunkikonserniin kuuluva Hämeenlinnan Pysäköinti Oy hallinnoi Hämeenlinnassa toimivia Keinuparkki- ja Kaivoparkki-pysäköintitaloja sekä pysäköintialueita. Yhtiön verkkosivut ovat osoitteessa https://hameenlinnanpysakointi.fi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti