perjantai 6. syyskuuta 2019

Suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystys Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella – Tarjouspyyntö julkaistu


Hämeenlinnan kaupunki (Terveyspalvelut / Suun terveydenhuolto) kilpailuttaa suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksen Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella. Tavoitteena on, että kilpailutuksella valittava palveluntuottaja tuottaisi päivystyksen 1.1.2020 alkaen.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Suun terveydenhuollon viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksessä on kyse hammaslääkäri-hammashoitajapalveluista. Väestön määrä Kanta-Hämeen sairaanhoitopiirin alueella on noin 175 500 asukasta. Kanta-Hämeen sairaanhoitopiiri käsittää Hämeenlinnan, Hattulan ja Janakkalan, Riihimäen seudun terveyskeskuksen kuntayhtymän sekä Forssan seudun hyvinvointikuntayhtymän. Viikonloppu- ja arkipyhäpäivystyksestä vastaava kunta on Hämeenlinna.

Kyseessä on kansallisen kynnysarvon ylittävä sosiaali- ja terveyspalvelujen hankinta, joten tarjouspyyntö ja sen liitteet ovat Tarjouspalvelu-portaalissa. Tarjous tulee jättää Tarjouspalvelu-portaalin kautta 7.10.2019 klo 12 mennessä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti