sunnuntai 1. syyskuuta 2019

Talteenotettujen kissojen ja koirien sekä muiden seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestäminen – Tarjouspyyntö julkaistu


Hämeenlinnan kaupunki (Kaupunkirakennetoimiala) kilpailuttaa talteenotettujen kissojen ja koirien sekä muiden seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisen. Tavoitteena on, että kilpailutuksella valittava palveluntuottaja järjestää tilapäisen hoidon 1.1.2020 alkaen.

Eläinsuojelulain 15 §:n mukaan kunnan on huolehdittava irrallaan tavattujen ja talteen otettujen koirien ja kissojen sekä muiden vastaavien pienikokoisten seura- ja harrastuseläinten tilapäisen hoidon järjestämisestä. Talteen otettua eläintä on säilytettävä vähintään 15 päivän ajan, minkä jälkeen kunnalla on oikeus myydä, muutoin luovuttaa tai lopettaa eläin.

Kuva: Hämeenlinnan kaupunki

Kyseessä on pienhankinta, joten tarjouspyyntö ja sen liitteet ovat Pienhankintapalvelu-portaalissa. Tarjous tulee jättää Pienhankintapalvelu-portaalin kautta 30.9.2019 klo 12 mennessä.

1 kommentti:

  1. Tarjouspyyntöä on korjattu 27.9.2019. Tarjous tulee jättää Pienhankintapalvelu-portaalin kautta 22.10.2019 klo 12 mennessä.

    VastaaPoista